Αγαπητοί συγχωριανοί,
Ετεροδημότες και απόδημοι της κοινότητας,
Φίλοι και φίλες της Ευρύχου,
 
Μαζί με το σύνολο του Ορθόδοξου Χριστιανισμού, η κοινότητά μας θα γιορτάσει και φέτος το Πάσχα, την κορυφαία στιγμή της ελληνορθόδοξης πίστης. Τη μέρα αυτή, προβάλλεται το μήνυμα της ενανθρωπίσεως του Κυρίου και της σωτηρίας των ψυχών μέσα από την Ανάστασή Του.
 
Τούτες τις άγιες μέρες, όλοι πρέπει να αισθανθούμε την κορύφωση του Θείου δράματος που έρχεται με τρόπο ανεπανάληπτο να μας λυτρώσει, να μας ανανεώσει και να μας θυμίσει την πνευματική μας σχέση με τον Θεό και το συνάνθρωπό μας, που τόσο πολύ μας έχει ανάγκη.
 
Μέσα σε αυτό το γενικό πνεύμα της αλληλεγγύης, εύχομαι ολόψυχα η Ανάσταση του Κυρίου να χαρίσει γαλήνη στην ψυχή μας, ευημερία και ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο. Να δώσει τη δύναμη και τη φώτιση στο λαό μας να ξεπεράσει τα οποιαδήποτε προβλήματα, προσμένοντας ταυτόχρονα την ώρα που θα χτυπήσουν χαρμόσυνα οι καμπάνες φέρνοντας το μήνυμα της Ανάστασης στην πολύπαθη πατρίδα μας.
 
Με αυτή την προσδοκία και τη βαθιά πίστη ότι τον Γολγοθά διαδέχεται η Ανάσταση, σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ καθώς προσωπική και οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.
 
Ξενοφών Ξενοφώντος
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Ευρύχου